Boldenone werking: de nadelen, de resultaten en de bijwerkingen op een rijtje

Posted by

Het aromatiseringsniveau van de steroïde is matig, maar je moet het in de gaten houden. Hoge aromatisering kan hoge bloeddruk en gynaecomastie veroorzaken. U moet dus voor de doses zorgen om een ​​goed resultaat te krijgen en het waterretentieniveau te beheersen. Soms moet u mogelijk de anti-oestrogeengeneesmiddelen gebruiken om de bijwerkingen onder controle te houden. Hoewel het niet voor alle gebruikers nodig is, is het beter om er een in de hand te houden.

  • In het algemeen kan echter gezegd worden dat Boldenone niet de eerste keuze is bij het zoeken naar een geschikte anabole steroïde.
  • Overschrijd niet de 600 milligram per week of gebruik het niet te lang.
  • Als testosteron wordt gebruikt als basissteroïde in uw cyclus, zal onderdrukking geen probleem zijn.
  • Het is niet alleen buitengewoon gunstig, als het gaat om de bijwerkingen van Deca Durabolin, zijn ze heel gemakkelijk te vermijden dat de steroïde correct wordt gebruikt.

Dit hormoon zorgt voor een grotere aanmaak van rode bloedlichaampjes. Om die reden is boldenone erg populair bij duursporters en bodybuilders tijdens het cutten. Bijvoorbeeld voor bulken of voor cutten omdat het in beide gevallen zorgt voor een toename van spiermassa zonder hoge vochtretentie.

Gemeenschappelijke gedeelde eigenschappen zijn het vermogen om de eiwitsynthese te verbeteren, stikstofretentie in de spieren, glucocorticoïde hormonen te remmen en de IGF-1-output te verhogen. Het is een zeer kleine verandering in een toegevoegde dubbele binding op de carbon één en twee positie. Het is verstandig om na een bulkkuur met boldenone een nakuur van 4 weken te doen met novaldex of clomid. Dit betekent dat de winst van Equipoise zelf, voor het grootste deel, tamelijk solide vetvrije winst moet zijn met minimale waterretentie en een perfecte aanvulling zou zijn op elke ophopende of magere massacyclus.

ESTROGEN EFFECTEN

Buiten het seizoen kunt u van Equipoise een goed resultaat verwachten. Volgens veel atleten levert dit een goede winst op tijdens de laagseizoencyclus. Het helpt de mensen die calorieën willen winnen in de laagseizoencyclus. Hoewel het niet erg populair is als spier- en massaopbouwende steroïde, werkt het goed voor het vergroten Anabolen kopen online veilig betalen met iDeal van de massa en het vergroten van de eetlust. Vanwege het gematigde niveau van aromatische activiteit, zouden de meeste mannen gerelateerde bijwerkingen zeer gemakkelijk onder controle kunnen krijgen. Matige doses moeten beheersbaar zijn, maar velen zullen hoge doses gaan gebruiken waarvoor extra aandacht vereist is.

Equipoise (Boldenone)

Het zou zelfs werken als een geschikte vervanging voor Nandrolon in elke stapel. Ten tweede geeft het meer uithoudingsvermogen doordat het de productie van EPO in het lichaam stimuleert. Deca Durabolin is niet hepatotoxisch voor de lever, dus de gebruiker zal geen leverschade of stress ervaren voor dit orgaan.

De Effecten van Equipoise:

Bijwerkingen zoals waterretentie die kunnen leiden tot een stijging van de bloeddruk samen met gynaecomastie worden niet gezien bij het gebruik van Deca Durabolin. Qua werking is boldenone vergelijkbaar met nandrolone wat ook een zeer doeltreffend steroïde is. Maar boldenone heeft een groot voordeel ten opzichte van nandrolone en dat is dat de kans op oestrogeen vorming veel kleiner is. Onderstaand staat beschreven voor wie de boldenone werking geschikt is en met welke doeleinden je boldenone kunt gebruiken. Tijdens deze periode zullen 8 weken weer het minimum zijn, maar de meeste zullen 12 weken zijn om dit veel efficiënter is. Bulken of cutten, vindt u Equipoise als een uiterst veelzijdige anabole steroïde die goed met alle andere anabole steroïden stapelt.

Maar nu in de dubbel gebonden en twee posities, worden de effecten van het androgeen opmerkelijk verminderd. De androgeniciteit van het medicijn is te verminderen vanwege het structurele karakter waardoor de EQ dubbel gebonden is en twee koolstofposities heeft. Wanneer u tegen dergelijke bijwerkingen van Equipoise gaat vechten, moet u er rekening mee houden dat het metabolisme van de steroïde van het 5-alpha-reductase-enzym moet zijn. Het zou in staat moeten zijn om het verhoogde niveau van Boldenone te verlagen en het op een mogelijk niveau van androgeen in dihydroboldenon te brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *